Vasagatan 8-10

Stockholm

Välkommen till Sefina Pantbank på Vasagatan, mitt i centrala Stockholm. Hos oss hittar du ett stort utbud av fina produkter. Vi erbjuder fördelaktiga pantlån med dina värdesaker som säkerhet och helt kostnadsfri värdering. Du kan värdera dina saker här direkt på hemsidan eller i vår butik. Välkommen in!

Öppettider

Vardagar 10-18
Lördagar 11-14
Söndagar Stängt
Dag före heldag 10-13

Telefon

08-20 47 57

Butikschef

Katarina

Välkommen till Sefina Pantbank på Vasagatan i centrala Stockholm. Butiken har hållit till på samma plats sedan år 2000 och ligger nära både T-bana och pendeltåg. I området hittar du flera populära restauranger och uteserveringar.

Som pantbank lånar vi på allt som har ett andrahandsvärde. Därför har vi också ett brett sortiment av spännande föremål i butiken, särskilt smycken och andra föremål i guld. Vi värdesätter alltid det personliga mötet och har många trogna och återkommande kunder. Alla kunder är lika viktiga och vi avsätter alltid gott om tid för att ge varje kund ett professionellt bemötande och en väl genomförd värdering. Hos oss är alla välkomna.

Kommunikationer och parkering

Hit tar man sig enklast med kommunala färdmedel, butiken ligger inom bekvämt avstånd från T-centralens tunnelbaneuppgång på Vasagatan. Det finns parkeringshus i närheten, till exempel vid Sergel Torg.