Stora Gatan 38

Västerås

Välkommen till Sefina Pantbank Västerås. Sedan 1986 har vi haft en butik i Västerås, och den 21:a maj 2021 flyttade vi in i nyrenoverade, toppmoderna lokaler på Stora Gatan 38 i Västerås, endast 100 meter bort från vår gamla butik.

Öppettider

Vardagar 10:00–18:00
Helger Stängt
Dag före helgdag 10-13

Telefon

021-41 94 54

Butikschef

Gino Di Giovanni

Vi får in varor av alla slag och i alla priskategorier. Då och då får vi in musikinstrument och elektronik som datorer, mobiltelefoner och tv-spelkonsoler. Vår stapelvara och specialitet är fina klockor från kända kvalitetsurmakare som Rolex, TAG Heuer, IWC och Omega men också smycken, inte minst i guld.

Kom gärna förbi om du funderar på att sälja guld eller vill låna pengar på något annat.  Vi erbjuder alltid ett riktigt bra guldpris och slår ofta både juvelerare och guldhandlarna på fingrarna vad gäller pris. Dessutom erbjuder vi gratis värdering. Se vårt utbud av produkter online här.

Kommunikationer och parkering

Butiken ligger omkring fem minuters promenadväg från centralstationen. Det går också ett flertal bussar från järnvägsstationen. Du som åker bil hittar bäst hit via väg E18 , sväng av vid skylten Centrum/Emausmotet och kör sedan Kopparbergsvägen en dryg kilometer och sedan höger in på Munkgatan. Det går ofta att hitta lediga parkeringsplatser vid Stadshuset.