S:t Eriksgatan 20

Stockholm

Välkommen till Sefina Pantbank vid Fridhemsplan i Stockholm. I butiken hittar du ett brett urval av fina produkter, inte minst många fina klockor och smycken. Det är ett trevligt område nära lummiga Kronobergsparken. Passa på att hälsa på oss om du har vägarna förbi.

Öppettider

Mån-fre 10-18
Helger Stängt
Dag före helgdag 10-13

Telefon

08-650 08 91

Butikschef

Katarina

Här på St Eriksgatan har vi en medarbetare som är expert på svensk och kinesisk konst och som har två omfattande universitetsutbildningar i bagaget. Vi har också personal med avancerad kunskap om exklusiva vintageväskor. Eftersom vi har ett så stort utbud av konst brukar vi säga att vi har vernissage varje dag i butiken. Väggarna pryds av mängder av konst i alla prisklasser. Faktum är att vi har blivit kallade Kungsholmens bästa galleri av våra kunder. Välkommen in och ta en titt!

Kommunikationer och parkering

Här finns goda kommunikationsmöjligheter. Du tar dig hit enkelt med tunnelbanan till station Fridhemsplan och flera av innerstadsbussarna. Blå buss 4 stannar ett tjugotal meter från butiken. Gångtid från tunnelbanan till butiken är ca tre minuter. Det finns många parkeringsplatser längs gatorna och har du tur kan du ställa bilen direkt utanför butiken.