Rosenlundsgatan 4

Göteborg

Välkommen till Sefina Pantbank i Göteborg. Du hittar oss på Rosenlundsgatan 4 vid Rosenlundskanalen och Rosenlundsbron. Butiken ligger precis i närheten av, nästan mitt emot, Göteborgs berömda fiskmarknad och saluhall Feskekôrka. Butiken har funnits på samma adress sedan 1985.

Öppettider

Mån-fre 10-18
Helger Stängt
Dag före helgdag: 10-13

Telefon

031-10 15 00

Butikschef

Cecilia

Vi har god kompetens gällande vintageklockor, diamanter, smycken, elgitarrer, dyrare hi-fi utrustning, och märkesvaror/accessoarer.

Sefina Göteborg har ett stort ljust kundutrymme med möjlighet att sitta avskilt om man har många eller dyrare föremål med sig (vi kallar det för ”VIP-rum”). Butiken har ett sortiment av guldsmycken och vi får ofta höra av våra kunder att vi betalar bäst för guld. Vi värderar och gör rent smycken utan extra kostnad. Vi rekommenderar service eller reparation av klockor i de fall vi upptäcker att det behövs.

Kommunikationer och parkering

Det är enkelt att hitta till oss. Om du åker bil går det bra att följa skyltarna mot Rosenlund och sedan åka över Rosenlundsbron där man tar vänster i rondellen. Det finns P-hus i fastigheten och parkering i markplan utanför Feskekôrka. Med spårvagn 1, 3, 6, 9 eller 11, åker man till Järntorget och går sista biten över Pusterviksbron till Rosenlundsgatan. Om man promenerar kan man följa Kungsgatan från centrum.