Kista

Stockholm

Välkommen till Sefina Pantbank i Kista. Vi får in alla slags föremål i butiken och har alltid ett spännande urval av smycken, klockor och en hel del elektronik. Självklart erbjuder vi riktigt bra priser på guld och förmånliga räntor på lån.

Öppettider

Mån-fre 10-18
Lördagar 11-15
Söndagar Stängt
Dag före helgdag 10-13

Telefon

08-400 504 94

Butikschef

Yohanna

Du hittar butiken på Kistagången 22-24. Vi är det nyaste tillskottet bland Sefinas butiker och den enda stora pantbanken i norrort. Butiken ligger i Kista centrum precis utanför entrén till Kista Galleria, vid Jan Stenbecks torg. Vi ligger på vägen upp till Kista industriområde och i närheten av Kistamässan så det är alltid mycket folk i rörelse.

Kommunikationer och parkering

Eftersom butiken ligger precis vid Kista galleria så är kommunikationerna mycket goda.  Från tunnelbanestationen Kista kommer man direkt ut i gallerian. Det finns också många olika bussar som tar dig till Kista galleria. Om du föredrar att ta bilen från Stockholm city åker du E4 norrut och svänger av vid avfart 171. Sedan är du framme vid gallerian. Det är väl skyltat hela vägen och gallerian har en parkering som är öppet dygnet runt. Slå en signal om du ändå har svårt att hitta så hjälper vi till med vägbeskrivning.