Götgatan 17

Stockholm

Välkommen till Sefina Pantbank på Södermalm i Stockholm. Du hittar oss på Götgatan 17 i tunnelbaneuppgången utanför spärrarna mot Götgatsbacken.

Öppettider

Mån-fre 10-18
Lördag 11-15
Söndag Stängt
Dag före helgdag 10-13

Telefon

08-642 21 40

Butikschef

Ingrid

Söder bjuder på massor av sevärdheter och mysiga platser. Här finns mängder av trevliga butiker, mysiga restauranger, pubar och småkaféer. Från butiken är det gångavstånd till Söders höjder, ett promenadstråk som löper ovanför Söder Mälarstrand med en maffig utsikt över Riddarfjärden, Stadshuset och Norr Mälarstrand på andra sidan.

Kommunikationer och parkering

Hit hittar du lätt. Ett alternativ är att ta tunnelbanan till station Slussen. Välj den södra uppgången mot Götgatan, när du kommit upp för rulltrappan ser du butiken direkt till höger utanför spärrarna. Det går också bra att åka till Medborgarplatsen och gå upp vid Björns Trädgård. Gå sedan Götgatan norrut ca 250 motor uppför Götgatsbacken och sedan ner i tunnelbaneuppgången, som ligger på höger sida (norrgående) precis efter korsningen Götgatan-Hökens gata.

Innerstadsbussarna är också ett alternativt, ett flertal linjer stannar vid Slussen. Kan du tänka dig en längre promenad är det även möjligt att ta pendeltåget till Södra station – då får man en promenad på 5-10 minuter genom Söder på köpet. Åker du bil rekommenderar vi att du parkerar uppe vid Mosebacketorg eller i parkeringshuset vid Medborgarplatsen