Dragarbrunnsgatan 53

Uppsala

Sefina Pantbank Uppsala öppnade redan oktober 1981. Vi har hållit till i samma lokaler på Dragarbrunnsgatan ända sedan starten. Du hittar pantbanken vid Orlags plats, i en av Uppsalas mysigaste delar. I närheten finns flera spännande antikvariat och en mindre pub.

Öppettider

Måndag: 09:00-18:00
Tis–Fre: 09:00-17:00
Helger: Stängt
Dag före helgdag: 09:00-13:00

Telefon

018-71 37 74

Butikschef

Cathrin

Hos hittar du ett brett urval av produkter. Vi är kända för vårt fina sortiment av smycken, inte minst guldsmycken.  Letar du efter en present till någon du tycker om eller kanske ett snyggt smycke till dig själv? Kom förbi! Vi hjälper dig gärna att välja ut något riktigt fint.  Hos oss får du också konkurrenskraftiga priser för ditt guld och förmånliga lånevillkor.

Kommunikationer och parkering

Pantbanken ligger väldigt centralt ett drygt hundratal meter väster om Uppsala centralstation. Du tar dig enkelt hit med tåget eller någon av de många lokalbussarna. Åker du bil finns goda parkeringsmöjligheter i närområdet, bland annat ett parkeringshus. Hektiska dagar händer det att kunder parkerar på gatan direkt utanför butiken. Något vi brukar avråda ifrån då det trots allt är parkeringsförbud i området.