Birger Jarlsgatan 12

Stockholm

Välkommen till Sefina Pantbank på Birger Jarlsgatan 12 vid Stureplan på Östermalm i centrala Stockholm. Vi erbjuder förmånliga lånevillkor och ett svårslaget guldpris – både om du ska köpa eller sälja ditt guld. Hos oss får du alltid fri värdering av dina föremål.

Öppettider

Mån-fre 10-18
Helger Stängt
Dag före helgdag 10-13

Telefon

08-678 05 10

Butikschef

Katarina

Butiken ligger i en anrik byggnad från 1890-talet ritad av Carl Kleitz. Här har Sefina funnits sedan 1994 och är en självklar del av Östermalms främsta knytpunkt vad gäller pantbelåning, värdering och shopping av exklusiva föremål.

Hos oss är kunskap vår främsta styrka och vi belånar nästan allt som har ett andrahandsvärde. Vi hjälper dig med personlig värdering av exklusiva armbandsur från bland annat Rolex, Breitling och Omega samt märkesväskor och accessoarer från exempelvis Louis Vuitton, Chanel och Gucci.

Kommunikationer och parkering

Du tar dig enkelt till butiken med tunnelbanan och blå buss linje 2 stannar mitt på Stureplan, inom bekvämt gångavstånd. Åker du bil går det att parkera på de närliggande gatorna, uppe på Östermalmstorg och i parkeringshuset på Birger Jarlsgatan 6.