Bergsgatan 1

Malmö

Sefina Pantbank på Bergsgatan 1 i Malmö öppnade sina portar 1986 och har alltid funnits på samma ställe. Butiken ligger mellan Möllevångstorget och Triangeln. De flesta invånarna i Malmö vet förmodligen var ”pantbanken på hörnan” ligger och har förmodligen sett oss mer än en gång i sitt liv.

Öppettider

Vardagar 9-18
Lördag 11-15
Söndag stängt

Telefon

040-23 07 50

Butikschef

Stipe

Sefina på Bergsgatan är en av Sveriges största pantbutiker sett till omsättning. Vi lånar på allt och har ett brett sortiment av föremål i alla kategorier. Dessutom kan vi erbjuda bra priser på alla typer av föremål, både till dig som vill låna och du som vill sälja. Butiken har ganska nyligen fått en särskild VIP-kassa, där man kan lämna in och få värdefulla föremål värderade i lugn och ro.

Kommunikationer och parkering

Pantbanken ligger nära Stadshuset och gamla Konserthuset som ligger mittemot oss, på andra sidan gatan. Tack vare butikens läge i centrala Malmö  så är bussförbindelserna alldeles utmärkta, men det är även enkelt att ta sig hit med bil. Parkering och även en vändzon, som en del stressade kunder utnyttjar som parkeringsplats, finns precis utanför.  Vi rekommenderar dock att du låter bli att ställa bilen i vändzonen eftersom risken för att få böter är överhängande.