Östergatan 35-39

Malmö

Välkommen till Sefina pantbank på Östergatan 35-39 i Malmö. Hos oss hittar allt från smycken som guldringar, armband och pärlcollierer till trendiga vintageväskor, märkesklockor, konstverk, musikinstrument och sport- och fiskeutrustning. Välkommen in!

Öppettider

Mån-fre 9-18
Helger Stängt
Dag före helgdag 9-13

Telefon

040-74 940

Butikschef

Stipe

Vi är ett stort kontor till ytan. Tack vare utrymmet kan vi ta in större föremål som inte får plats i de andra butikerna. Ofta har vi konst, cyklar, ridsadlar och alla slags instrument i lager.

Vi får även in många exklusiva klockor  från kända märken som Rolex, Omega, Breitling, TAG Heuer och IWC, både vintage och helt nya i kartong – besök oss i butiken eller titta på vårt utbud online. Många ringer oss för råd och värdering av just klockor när de planerar köpa en exklusiv klocka någon annanstans. Självklart erbjuder vi också också fördelaktiga lån och  ett riktigt bra guldpris.

Kommunikationer och parkering

Det går både buss och tåg hit och du parkerar enkelt på gatan utanför. Finns det inte plats på gatan är det garanterat ledigt i parkeringshusen Caroli och Petri som båda ligger inom bekvämt gångavstånd.