Fynda sommarens vintage på Sefina Auktioner!

Här hittar du allt från exklusiva smycken, armbandsur och märkesväskor till instrument, konst och elektronik. Vi får kontinuerligt in nya fina föremål, lägg ditt bud redan idag!

Till Auktionerna

Vad finns hos Sefina Auktioner?

Hos Sefina Auktioner finner man allt vi tar emot som är värdeföremål. Det varierar mellan elektronik, instrument, konst, klockor, guld och silver. Något för alla helt enkelt. Välkommen till Sefina Auktioner!

FAQ

Hur lägger jag ett bud, hur returnerar jag en vara och hur är det med leveranstiderna?

I vår FAQ hittar du svar på alla de vanligaste frågorna. Om du inte hittar svar på din fråga där är du varmt välkommen att kontakta oss!

Anno 1884

Sefina Pantbank är Nordens största pantbank med 140 års erfarenhet av pantlån och värdering.

Vi har 20 butiker runt om i Sverige och även en digital pantbank: Digipant. Sefina Pantbank startades 1884 av den 30-årige grosshandlaren Oscar Swartling, men då vid namn Svensk Pantbelåning. 2009 bytte vi namn till Sefina Pantbank som är en förkortning av secure finance, säkra tillgångar!

Ännu mer vintage i vår webbshop

Hittar du inte vad du söker på auktionerna? Välkommen in i vår webbshop och utforska vårt sortiment av tusentals fina vintageföremål.

I vår webbshop har vi allt från exklusiva smycken, armbandsur och märkesväskor till instrument, inredning och elektronik. Där kan du klicka hem föremålet direkt eller hämta upp det i någon av våra butiker.